STAND D'INICITIVA CULTURAL DE LA FRANJA A LA XIV FERIA DEL LIBRO ARAGONÉS DE MONZÓN

ESP/CAT







El CERIb-Centre d'Estudis Ribagorçans/Xentro de Estudios ribagorzans/Centro de Estudios Ribagorzanos, como miembro de la Iniciativa Cultural de la Franja, asistirà a la XIV Feria del Libro Aragonés que cada año se realiza en MONZÓN (Cinca Medio) del 6 al 8 de diciembre. En el stand de la INICIATIVA CULTURAL DE LA FRANJA estará miembros de la Ribagorza y el Matarraña que informarán de las diferentes publicaciones y actividades que realizan los diferentes colectivos y también se podrán adquirir las últimas novedades editoriales. En lo que se refiere al CERIB, se podrán adquirir las revistas "RIPACURTIA" i el libro "La llengua de Castigaleu" de Jordi MONERS.
Aprovechamos esta ocasión para felicitar al INSTITUTO DE ESTUDIOS ALTOARAGONESES por su comunicado razonado y científico sobre "El catalán de Aragón" i animamos a otras entidades científicas, universitarias y académicas a seguir se ejmeplo.
------------------------------------------------------------------------------------------------
El CERIb-Centre d'Estudis Ribagorçans/Zentro d'Estudis Ribagorzans/Centro de Estudios Ribagorzanos com a membre de la Iniciativa Cultural de la Franja, assistirà a la XIV Feria del Libro Aragonés que cada any es realitza a Montsó (Cinca Mitjà) del 6 al 8 de desembre. A l'stand de la INICIATIVA CULTURAL DE LA FRANJA es trobaràn membres de la Ribagorça i el Matarranya que informaràn de les diferents publicacions i activitats que realitzen els diferents col·lectius i també es podràn adquirir les darreres novetats editades per aquestes entitats. Pel que fa referència al CERIb es podrà adquirir les revistes "RIPACURTIA" i el llibre "La llengua de Castigaleu" de Jordi MONERS.
Aprofitem aquesta ocassió per a felicitar al INSTITUTO DE ESTUDIOS ALTOARAGONES pel seu comunicat raonat i científic sobre "El catalán de Aragón" i encoratgem a altres entitats científiques, universitàries i acadèmiques de l'Aragó a seguir el seu exemple

Comentaris