ERILL LA VALL-LA DONA, REFERENT SOCIAL I CULTURAL AL PIRINEU






Febrer 2006

El Centre d´Interpretació del Romànic de la Vall de Boí presenta a partir del dia 4 de febrer i fins el dia 2 de març de 2006, l´exposició:

“La dona , referent social i cultural al Pirineu”

L´horari d´obertura al públic és de dilluns a dissabte de 9:00 a 14:00 i de 17:00 a 19:00 i els diumenges de 10:00 a 14:00.
Us presentem l´exposició organitzada conjuntament pel Centre d´Estudis Ribagorçans i el Instituto Aragonés de la Mujer
Aquesta mostra està formada per 48 fotografies en blanc i negre i dos panells explicatius. La finalitat de la mostra és suscitar una reflexió sobre el context on estaven immerses les dones a principis del segle XX dins de l´ámbit tradicional. Aquestes fotografies són seqüències de la vida quotidiana captades per diferents fotògrafs que ens permeten veure els canvis del paper de la dona dins de la societat .

L´exposició es va presentar al públic aquest estiu, durant les III Jornades del Centre d´Estudis Ribagorçans els dies 1,2 i 3 de juliol , a Campo, en aquesta edició el tema va ser: la dona, referent social i cultural al Pirineu. Des de l´estiu a recorregut el Pirineu aragonès, ara es presenta a la sala d´ exposicions del Centre d´Interpretació del Romànic de la Vall de Boí
Per més informació:
Centre d´Interpretació del Romànic de la Vall de Boí.
Telf. 973 69 67 15

Erill la Vall, 1 de febrer de 2006

Comentaris